Strona główna

JOGA

agrokotlina_joga_w_naszej_agroturystyce_Padangustha_Padma_ UtkatasanaO F E R T A   D L A  S Z K Ó Ł   J O G I

Szanowni Państwo,

pierwsze warsztaty jogi  odbyły sie w naszym domu dzięki Ewie Mościńskiej z Wrocławia, która prowadzi zajęcia w szkole Abhaya Joanny Mościńskiej. Regularne przyjazdy joginów stały się dla nas impulsem do przygotowania profesjonalnej sali gimnastycznej. Sala mieści się w osobnym budynku, ma 80 metrów kwadratowych powierzchni, 3,20 metra wysokości, wykonana jest z drewna modrzewiowego  i ogrzewana jest norweskim piecem Jotul.

agrokotlina_joga_sala_gimnastyczna1    agrokotlina_joga_sala_gimnastyczna4    agrokotlina_joga_sala_gimnastyczna5

agrokotlina_kamieńczyk_warsztat_jogi_A1    agrokotlina_kamieńczyk_warsztat_jogi_A6    agrokotlina_kamieńczyk_warsztat_jogi_A4

Jeśli warunki atmosferyczne pozwalają można zorganizować zajęcia na koszonej przez nas łące przed domem.

 agrokotlina_joga_laka (1)    pani_jesien_w_agroturystyce_kamienczyk_2011_60

Oferujemy wszystkim szkołom jogi 17 miejsc noclegowych w pokojach jedno, dwu, cztero i pięciosobowych

W czasie warsztatów prowadzimy domową kuchnię wegetariańską.

Przykładowe dzienne menu:

1.Rano – kawa, herbata, owoce sezonowe.

Obiad – zupa cytrynowa, różyczki kalafiora w cieście piwnym, pieczone ziemniaczki, sałata z pomidorów i ogórków z cebulą i oliwą, syrop z kwiatów z czarnego bzu z cytryną i wodą źródlaną, domowe ciasto drożdżowe z wiśniami.

 

Kolacja – babeczki z ciasta francuskiego z farszem jarzynowym zapiekane w piecu, regionalne sery, mix sałat z oliwą, pasztet z selera, chutney dyniowo – gruszkowy, pieczywo, masło, dżem z własnej spiżarni, herbata (czarna i zielona).

 agrokotlina_joga_kuchnia_wegetarianska

2.Rano – kawa, herbata, owoce sezonowe.

Obiad – zupa koperkowa z ryżem, domowe pierogi z soją i grzybami, kompot wieloowocowy, domowy placek z jabłkami.

Kolacja – tortilla z serem feta, pomidorem i bazylią na ciepło, sałatka żydowska, półmisek pomidorów, regionalne sery, pasztet warzywny, pieczywo, masło, dżem z własnej spiżarni, herbata (czarna i zielona).

 agrokotlina_joga_kuchnia_wegwtariańska

Rano – kawa, herbata, owoce sezonowe.

Obiad – hiszpańska zupa pomidorowa, gulasz wegetariański z soczewicą, kasza gryczana, fasolka szparagowa z bułeczką, woda źródlana z miętą i miodem, domowy sernik.

Kolacja – placki z cukinii i żółtego sera, sałata zielona z rzodkiewką i sosem jogurtowym, regionalne sery, pasta do chleba na bazie marchewki i czosnku, pieczywo, masło, dżem z własnej spiżarni, herbata (czarna i zielona).

Na terenie naszej agroturystyki znajduje się duża sala kominkowa, ogród, taras, miejsce na ognisko oraz parking.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu ustalenia warunków pobytu.

Telefon: 693696829  

Mail: joga.agrokotlina@gmail.com    lub  poczta.siedliskociszy@gmail.com

Reklamy

2 Komentarze (+add yours?)

  1. Anna
    Kwi 07, 2012 @ 17:37:35

    Witam serdecznie, cieszę się, że udało się rozkręcić inicjatywę jogińska:) Trzymam kciuki za świetne niezapomniane warsztaty wszystkich możliwych szkòł jogi w Waszym Siedlisku! Pozdrawiam, ania.

    Odpowiedz

  2. kuszelas
    Maj 01, 2013 @ 09:15:02

    To pole jest niestety za małe na stosowny do tak pięknej i ciekawej (opatrzonej wspaniałymi zdjęciami) strony). Powinno mieć minimum 2 hektary na wpis.

    gratuluję, nie żartuję !!!

    Odpowiedz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: